Servei d’Assistència Integral a Residències Geriàtriques

Nou servei d’assessorament a Residències Geriàtriques

Com vostè sap, a Gram Arquitectura  som especialistes en el disseny d’Arquitectura Residencial ,amb especial atenció per part de les Residències Geriàtriques.

Des de l’aparició de la COVID-19, els Centres que hem dissenyat s’han anat adaptant, en menor o major mesura, als nous temps.

En aquests moments que estem vivint a causa de l’emergència de la pandèmia, és imprescindible adaptar les residències a la nova realitat. Per aquest motiu, és molt important realitzar aquest anàlisi previ, per tal d’identificar a temps aquells punts que s’han d’actualitzar i/o adaptar post-Covid, així com aquells aspectes de funcionament que es podrien optimitzar, per tal de crear entorns més amables i protegits.

En què consisteix l’Assistència Integral a les Residències després de la Covid-19 ?

Podem assessorar al seu equip directiu sobre totes les accions que sabem que donaran lloc a una millor integració del Centre en aquest nou escenari. Aspectes com la ventilació i renovació de l’aire, la instal·lació de gasos tècnics, la implementació de protocols de seguretat…

Com podem ajudar-li i sobretot: quin és el nostre Servei?

És tan fàcil com posar-se en contacte amb nosaltres perquè un dels nostres tècnics us pugui conèixer i realitzar un primer estudi gratuït.  Ens coordinarem per visitar-li el més aviat possible, per tal que la teva residència s’adapti a les necessitats actuals.

Visita la nostra pàgina específica, on t’expliquem detalladament en què consisteix aquest nou Servei.

 

Nuevo servicio a Residencias Geriátricas