Servei d’Assistència Integral a Residències Geriàtriques

Una Arquitectura segura per a la tercera edat

A Gram Arquitectura som especialistes en el disseny d‘Arquitectura Residencial, amb especial atenció per les Residències Geriàtriques. Desenvolupem projectes tant d’obra nova com de rehabilitació, estudiant des de la implementació fins a l’últim detall.

També, tramitem la legalització d’Activitats, llicències ambientals, i adaptem les residències a les necessitats i normatives actuals post-Covid, per tal de garantir un funcionament òptim de les mateixes i del benestar dels nostres majors.

Busquem apropar-nos al model housing, mantenint sempre una correcta relació d’usuaris, i concentrant-nos en crear més ambients domèstics, per a que  els nostres majors puguin viure fora de casa, sentint-se com a casa.

En aquests moments difícils que estem vivint a causa de la irrupció de la pandèmia, és imprescindible adaptar les residències a la nova realitat. Per tant, és molt important elaborar aquest anàlisis previ, per tal d’identificar a temps aquells punts que s’han d’actualitzar i/o adaptar post-Covid, així com aquells aspectes de funcionament que es podrien optimitzar, per tal de crear entorns més amables i protegits.

En què consisteix l’Assistència Integral a les Residències després de la Covid-19

El ventall d’aspectes que li podem ajudar a millorar són:

  • Millora del sistema de ventilació
  • Redimensionament o redistribució de zones comuns
  • Instal·lació de gasos tècnics (oxigen, buit,…)
  • Adaptació dels nivells d’il·luminació
  • Re-estudi d’acabats: colors, textures, mobiliari…

Tot això, amb l’objectiu comú de crear un habitatge segur per als nostres majors, apropant-nos al model “housing” i amb la finalitat d’adaptar les residències a la nova normativa d’aplicació en aquest nou escenari.

Com podem ajudar-li i sobretot: quin és el nostre Servei?

És tan fàcil com posar-se en contacte amb nosaltres perquè un dels nostres tècnics us pugui conèixer i realitzar un primer estudi gratuït.  Ens coordinarem per visitar-li al més aviat possible, per tal que la teva residència s’adapti a les necessitats actuals:

 

Vull contactar per obtenir assessorament Gratuït!